Om oss

Om oss

 

Vi har två välutbiuldade empatiska fysioterapeuter med lång arbetslivserfarenhet.

 

Några våra utbildningar och specialriktningar är:

 

- Magister examen i idrottsmedicin, från Karolinska Institutet i Stockholm

- Examen i Ortopedisk Manuell Terapi (OMT),

- Idrottsmedicinsk utbildad fysioterapeut (CSPT)

- Ergonomi utbildning från Karolinska Institutet i Stockholm

- Funktionell Träning Terapi

- Nervmobilisering

- Medicinsk Tränings Terapi (MTT)

- Grundläggande och avancerad akupunktur

Vi behandlar

 

Våra sjukgymnaster behandla bl a följande besvär/skador

Rygg- och Nacksmärtor

 

Att ha ont i ryggen är mycket vanligt. Värken sitter oftast i nedre delen av ryggen, alltså i ländryggen, men en del får också ont i bröstryggen. Våra sjukgymnaster har kunskap och erfarenhet att undersöka och behandla din rygg. Det krävs ingen läkarremiss för det.

 

 Fot- och Handledsbesvär

 

Vi hjälper dig med utredning och behandling av din  fot- och handledsbesvär så du slipper ha ont, nu och framöver.

Rehabträning är en viktig del av fot- och handledsbesvär.

 

Idrottsskador

 

Låt oss hjälpa dig med utredning och behandling av din idrottsskada. Vi erbjuder också rehabilitering både före och efter ortopedisk operation.

 

Arbetsskador

 

Om du råkar ut för en olycka på grund av jobbet räknas det som en arbetsskada. Våra sjukgymnaster har ergonomiutbildning som underlättar för de att utreda och kartlägga orsaken till din arbetsskada.

Ergonomi är läran om hur arbetsredskap och arbetsmiljö påverkar människan, och läran om anpassning av arbete och miljö till människans behov och förutsättningar.

 

Knä- och axel och höftskador

 

Knäskador är bland vanligaste idrottsskador. Ledvärk kan ocjkså ha andra orsaker.  Våra sjukgymnaster genom noggrann utredning kan diagnostisera ditt besvär. Vi kommer att rekommendera dig att kontakta andra vårdgivare för vidare undersökning vid behov.

 

Huvudvärk

 

Att ha ont i huvudet är väldigt vanligt och kan till exempel bero på stress, spända muskler, förkylning, oro eller synfel. Oftast går huvudvärken över av sig själv, men ibland kan den sitta i länge eller komma oftare. Även om det är ovanligt kan ont i huvudet i vissa fall bero på en allvarlig sjukdom.

Vid spänningshuvudvärk, d v s när orsaken till huvudvärk är neuromusklulära organen kan våra sjukgymnaster hjälpa dig med bl a OMT, akupunktur och rehabträning.

 

 
 

Nyhetsbrev

 

Prenumera på vår nyhetsbrev för att få det senaste nyheterna.

 

 

Våra Fysioterapeuter

Feri Mansoori

Legitimerad Sjukgymnast

Reg. Physiotherapist

046-143050

Ortopedisk Manuell Terapi (OMT), Akupunktur, Ergonomi, Medicinsk Träningsterapi (MTT), och Idrottsmedicin är några av Feris utbildningar och arbetsområde.

Feri är även enhetschefen på Rehab Syd

 

Mehdi Nabahi

Legitimerad Sjukgymnast

Reg. Physiotherapist
046-143050, 0703-859090

Mehdi arbetar främst med idrottsskador och Ortopedisk Manuell Terapi (OMT). Han har många utbildningar bl a  Magister examen i Idrottsmedicin och Ergonomi examen från Karolinska institutet, Akupunktur och Medicinsk Träningsterapi (MTT)

Är du sjukgymnast, Fysioterapeut  med eller utan etablering, Personal Trainer (PT) eller Massör och vill arbeta på Rehab Syd?

 

Maila gärna till oss:

 

info@rehabsyd.se